România și-a aflat toți posibilii adversari de la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Cum arată urnele

3 săptămâni in urmă 2

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Honduras și Mexic au învins Statele Unite ale Americii, 2-1, respectiv Canada, 2-0, și au obținut calificarea pentru turneul din Japonia, unde va participa și România, datorită prezenței în semifinale de la Euro U21 2019.

România și-a aflat toți posibilii adversari de la Jocurile Olimpice

Tragerea la sorți pentru turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice va avea loc pe 21 aprilie, de la 11:00, la sediul FIFA de la Nyon.

Cele 16 echipe calificate vor fi împărțite în patru urne, alcătuite pe baza performanțelor de la ultimele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, astfel, cum ultima participare a României datează din 1964, ”tricolorii” vor fi în ultima urnă. În stabilirea grupelor turneului, se va ține cont de condiția existenței unei singure formații de pe un continent în fiecare grupă.

Urnele pentru tragerea la sorți a turneului de fotbal de la Jocurilor Olimpice:

Urna 1:Japonia, Brazilia, Argentina, Coreea de SudUrna 2: Mexic, Germania, Honduras, SpaniaUrna 3: Egipt, Noua Zeelandă, Costa de Fildeș, Afria de SudUrna 4: Australia, Franța, România, Arabia Saudită

Turneul de la Tokyo se va desfășura în perioada 21 iulie - 7 august, iar fiecare selecționata va fi alcătuită din jucători născuți după 1 ianuarie 1997, alături de alți maximum trei fotbaliști care pot depăși limita de vârstă.

Etichete: mexic , honduras , romania jocurile olimpice , adversari românia fotbal jocurile olimpice
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă