România s-a calificat cu șase echipaje în finalele Campionatelor Mondiale de canotaj pentru juniori

2 luni in urmă 22

Şase echipaje româneşti vor evolua în finalele pentru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria).

Vineri, în a treia zi de competiţie, echipajul de dublu rame feminin alcătuit din Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica a terminat pe locul al doilea în recalificări, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj.

La patru rame feminin, Daria-Ioana Dinulescu, Maria Guzran, Elena-Maria Robitu şi Ancuţa-Adelina Ungurean s-au clasat pe primul loc în recalificări.

În proba de patru rame masculin, Cosmin Iulian Pleşescu, Marian Ştefan Dunca, Andrei Hemen şi Eduard Moldovan s-au clasat pe locul secund în recalificări.

Echipajul de patru vâsle feminin (Andreea-Fabiola Iorgovan, Andra Elena Filote, Diana-Ionela Petian şi Elena-Diana Suta) a câştigat seria de recalificări.

Şi în proba masculină de 8+1, România (Andrei-Valentin Maliş, Marius-Ionel Bodnar, Andrei Hemen, Cornel-Traian Ieremciuc, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Alexandru-Gabriel Şteţco, Constantin Emanuele Sterea, Eduard-Angel Moldovan şi Gavril Dumbravă) a câştigat recalificările.

Un alt echipaj care va evolua în Finala A este cel feminin de 8+1 (Mariana-Laura Dumitru, Elena Silvia Mocanu, Florentina-Georgiana Neculăeasa, Ana-Maria Loghin, Petruţa-Ionela Popa, Elena-Andreea Cerbu, Valentina Amalia Azoiţei, Alexandra-Georgiana Ruşcuţă, Victoria-Ştefania Petreanu), care a ocupat locul 5 în cursa de culoar.

La dublu vâsle feminin, Andreea Ioana Şerban şi Felicia Maria Mihai au terminat pe locul al treilea în semifinala sa, urmând să ia startul în Finala C.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Federația Română de Canotaj

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă