Romania, printre fruntasele Uniunii Europene in ceea ce priveste dozele de vaccin anti COVID-19 administrate

1 lună in urmă 1

Romania se afla pe locul trei la nivelul Uniunii Europene in ceea ce pvireste dozele de vaccin anti COVID-19 administrate la o suta de persoane. Tot locul trei il ocupam si in privinta procentului persoanelor vaccinate cu a doua doza.

Potrivit CNCAV, un numar de 23.329.499 de doze de vaccin au fost administrate in tarile membre UE, conform celor mai recente estimari facute de Bloomberg, media zilnica fiind de 683.136.

Locul 6 la numarul total de doze administrate

In acest clasament, Romania se afla pe locul 3 privind doze de vaccin administrate raportat la o suta de persoane - 6,39% si tot pe locul 3 in ce priveste procent persoanelor vaccinate cu a doua doza - 2,6%.

De asemenea, tara noastra ocupa locul 6 la numarul total de doze administrate - 1.240.408, procentul persoanelor vaccinate cu prima doza - 3,8% si media zilnica a dozelor administrate - 38.492.

Citeste si:

Presupusele "dracoaice fara sutien" din Primaria Sectorului 1. Armand: "Asa e cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante"Tranzactionarea de criptomonede: la ce trebuie sa fiti atentiDescoperirea facuta de firma de asigurari in cazul unei masini arse la o nunta. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs"Razboi crunt in instanta intre doua membre PSD celebre: "Ai bagat oameni la puscarie". Judecatori: "O chestiune de razbunare personala"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă