România – Norvegia, LIVE TEXT, ora 21:30. S-a terminat Germania – Polonia. Ultimele calcule în Grupa D la Euro 2020

3 luni in urmă 1

România înfruntă azi, de la ora 21:30, Norvegia, în ultimul meci din Grupa D de la Kolding, în cadrul Euro 2020 – handbal feminin.

Meciul România – Norvegia poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe prosport.ro

În primul meci al zilei din Grupa D, Germania și Polonia au terminat la egalitate. Așadar, echipa lui Henk Groener este a treia națională din grupa României care se califică în Main Round. Germania merge mai departe cu două puncte, obținute în urma succesului realizat în prima zi, împotriva tricolorelor, cu 22-19. România avansează în competiție cu punct sau puncte doar dacă evită înfrângerea cu Norvegia.


Tricolorele au nevoie de victorie pentru a merge cu cel puțin două puncte în Main Round. Alte două puncte ar putea veni în cazul în care Polonia învinge Germania la o diferență minimă de patru goluri în întâlnirea care va avea loc de la ora 19:15

Până acum, România a învins Polonia cu 28-24 și a pierdut cu Germania, cu 22-19. Norvegia are două victorii clare, 35-22 cu Polonia și 42-23 cu Germania. Ambele reprezentative sunt calificate deja pentru Main Round. Nordicele sunt singure în acest moment de două puncte pentru faza următoare.

Va fi greu de tot împotriva Norvegiei. Din ce am văzut, este cea mai în formă echipă de la Campionatul European, cel puțin în acest debut. Poate că ați văzut meciul lor cu Germania. Cred că va fi foarte greu împotriva Norvegiei, iar noi nu mai suntem echipa de acum 2 ani. Cu siguranță vor dori să demonstreze că jocul de acum 2 ani a fost o greșeală pentru ele. Cu siguranță și-ar dori să câștige la cât mai multe goluri diferență. Noi, ce putem face, în primul rând trebuie să ne repliem foarte bine. Cred că replierea și apărarea reprezintă cheia pentru noi în acest meci. Dacă vor da puține goluri pe contraatac și ne vom replia foarte bine, în atac pozițional putem cumva să ne luptăm cu ele. Îmi doresc să facem un meci bun, dar trebuie să fim realiști și să spunem că este echipa mai în formă în momentul de față, asta nu înseamnă că mergem învinși dinainte. Încercăm să facem un joc bun și să scoatem tot ce se poate”, a prefațat Cristina Neagu, meciul din această seară.

Ultimul meci direct la un turneu final a avut loc la Euro 2018, iar România s-a impus atunci cu scorul de 31-23.

Pentru Laura Moisă, Euro 2020 este încheiat. Organizatorii au anunțat că jucătoarele cu rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, efectuate în Danemarca, se pot întoarce acasă după o săptămână. Totodată, ele nu mai pot participa la Euro 2020.

 

The post România – Norvegia, LIVE TEXT, ora 21:30. S-a terminat Germania – Polonia. Ultimele calcule în Grupa D la Euro 2020 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă