România – Muntenegru 0-0. Obiectiv: victorie la 5 goluri diferență și tricolorele sunt la Jocurile Olimpice

3 săptămâni in urmă 1

România înfruntă Muntenegru (duminică, ora 17:00) într-un meci decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorele au nevoie de o victorie la o diferență de cel puțin 5 goluri pentru calificare.

În primele două jocuri ale turneului preolimpic, Muntenegru a învins Norvegia cu 28-23, iar România a cedat cu reprezentativa nordică, 24-29.

Jocul România – Muntenegru este arbitrat de un cuplu din Spania, Ignacio Garcia – Andreu Marin.

România – Muntenegru, LIVE TEXT pe prosport.ro


Meciul este transmis pe Prima TV.

Adrian Vasile a operat o schimbare în lot, a ieșit Laura Popa și a intrat Andreea Popa.

Echipa României pentru partida cu Muntenegru 

Dedu, Dumanska; Florica, Iuganu, Neagu, Perianu, Polocoșer, Laslo, Buceschi, A, Popa, Pristăvița, Moisă, Seraficeanu, Pintea, Ostase, Băcăoanu.

România - MuntenegruRomânia este la 60 de minute distanță de calificarea la Jocurile Olimpice © FOTO:Sorin Pana/Sport Pictures

România și Muntenegru s-au înfruntat ultima dată la Mondialul din 2019. Tricolorele au cedat atunci cu 27-26. Cele două reprezentative au fost adversare și în precedentele două turnee preolimpice. În 2012, Muntenegru a câștigat cu 34-23 și a lăsat România în afara JO de la Londra. În 2016, România și Muntenegru și-au văzut interesul comun, au terminat 23-23 și au lăsat Danemarca acasă.

Și cu această ocazie există un scenariu prin care ambele naționale se pot califica împreună. Tricolorele se impun la o diferență de 5 goluri, iar Muntenegru marchează cel puțin 25 de goluri. Toate calculele le puteți citi AICI.

„Tot ce contează pentru noi este să ne concentrăm pe victorie. Este clar că acesta este primul aspect la care trebuie să ne gândim. Dacă după meci se va întâmpla ca ambele naționale să fie calificate, e perfect. Tot ce îmi doresc este ca România să fie calificată. Care o să fie a doua națională, să fiu sincer nu mă interesează”, a declarat Adrian Vasile înaintea acestei partide.

„Nu este nimic imposibil, credem în șansa noastră. Există o șansă și vom da totul pe teren pentru a obține acest drept. Cu siguranță că o să fie greu, dar o să fie o implicare totală din partea noastră”, a susținut Denisa Dedu.

The post România – Muntenegru 0-0. Obiectiv: victorie la 5 goluri diferență și tricolorele sunt la Jocurile Olimpice appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă