România-Macedonia de Nord în calificările pentru Campionatul Mondial din Spania

1 lună in urmă 10

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2021, 16:29 / Actualizat luni, 22 martie 2021 16:29

”Tricolorele” au nimerit unul dintre cei mai dificili adversari din urna a doua valorică. Macedonia de Nord nu s-a mai calificat însă la Mondiale din 2007

Naționala feminină a României și-a aflat adversara pe care trebuie să o învingă în preliminariile CM 2021 ca să ajungă în luna decemebrie la turneul final din Spania. Aflată în urna capilor de serie, România va întâlni Macedonia de Nord în dublă manșă. Primul meci e în România, pe 16/17 aprilie, returul pe 20-21 aprilie, în deplasare.

Nu ar trebui să avem probleme

Macedonia de Nord nu a mai reușit o calificare la un Campionat Mondial din 2007. A fost o perioadă în care obțineau calificări constante la marile competiții, dar acum Macedonia de Nord a căzut în urna a patra valorică în Europa. Și la Europene s-au calificat ultima dată în 2012, când au ocupat ultimul loc, 16.

Vedetele echipei antrenate de Sime Simovski joacă în România. E vorba de Elena Georgijevska (Măgura Cisnădie), de Elena Livrinikj și Maria Shteriova (Gloria Buzău) sau de Jovana Sazdovska (Dunărea Brăila). Au o singură jucătoare care evoluează în Liga Campionilor, extrema dreapta Sara Ristovska de la ȚSKA Moscova. România nu a ratat nicodată calificarea la Campionatul Mondial, fiind singura națională prezentă la toate cele 24 de ediții de până acum!

Alexandru Dedu a răbufnit la revenirea în România: „Să le fie rușine, ne așteptam la altceva”

Adi Vasile, pus la zid de Mariana Tîrcă: „Este dominat!” + ce a declarat despre Alexandru Dedu

Playtech: BREAKING: Flavia Groșan a ieșit de la audieri, însoțită de avocat. E IREAL ce s-a întâmplat în fața clădirii VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă