România - Macedonia de Nord 3-2

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 23:35 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 00:10

România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, la debutul în preliminariile Campionatului Mondial. Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi. 

România - Macedonia de Nord, totul AICI

Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani)_

„Chiar a fost un thriller. Ni s-a părut că totul e prea ușor, că totul merge bine, apoi ne-a trecut glonțul pe la cap. Într-un minut puteam irosi totul. Am întâlnit una dversar bun. Chiar țin să îl felicit pe Goran Pandez. Nu am văzut niciun jucător la vârsta asta să găsească spațiile libere așa repede, să protejeze, să nu piardă nicio minge. Felicitări pentru o astfel de carieră! Este o seară de poveste pentru noi, mă bucur că e una fericită. Am avut o cădere totală în două minute. Vlad Chiricheș încerca să îi trezească, dar nu reacționau. Am trecut și eu prin momentul Middlesbrough și știu cum este. Mă bucur că ne-am revenit. Au urmat momente ca la box, chiar am zis pe bancă, nu se va termina egalitate. ori ei, ori noi. Am fost în permanentă legătură cu jucătorii. Federația a pus camere pe stîlpii de la mogoșoaia, am urmărit tot. Cei din staff știau principiile, discutasem lucrurile clar. Tocmai, luăm în calcul că se poate întâmpla orice. Medicul e al băieților și al staff-ului. Mă bucur că am ajuns alături de ei. Nu e meritul meu deloc, doar am ajutat.”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro TV. 

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Macedonia de Nord

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

FOTO Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă