România, la Campionatele Mondiale U21! Anunțul Federației Române de Kempo

2 luni in urmă 14

În perioada 13 – 22 august 2021, România va participa la Campionatele Mondiale U21, cadeți, juniori și tineret, organizate de United World Wrestling (UWW) în Ufa, Rusia.

Competiția va fi deschisă de disciplinele Grappling Gi și No-Gi, acolo unde România va fi reprezentată de Federația Română de Kempo, după care, Federația Română de Lupte va intra în cursa pentru medalii la Libere, Greco-Romane și Feminin.

United World Wrestling este una dintre cele mai respectate federații sportive internaționale, participantă de peste 100 de ani la Jocurile Olimpice. În cadrul forului olimpic UWW, România este reprezentată de FR Kempo și FR Lupte.

România, la Campionatele Mondiale U21! Anunțul Federației Române de Kempo

Federația Română de Kempo, condusă cu mână de fier de profesorul Amatto Zaharia, este una dintre cele mai puternice federații sportive naționale, având peste 7000 de sportivi legitimați în cele aproape 200 de cluburi sportive afiliate, fiind recunoscută la nivel internațional de numeroase foruri sportive olimpice, motiv pentru care nivelul competițional, precum și gradul de dificultate în obținerea unui loc pe podium, este unul deosebit de ridicat.

Lotul național de Grappling al FR Kempo este compus din Popescu Miruna, Ștefan Lobodă și Mihai Dragne de la CSA Steaua București, Milea Valentin și Trandafir Robert de la CSM Unirea Slobozia, Surcel Vlad, Anculescu Ștefan și Vasilescu Florentin de la CS Ionuț Mitrea, precum și de Maya Florian și Dura Cosmin de la BPT Cluj.

Delegația României este însoțită de antrenorii Liviu Ionescu, Ionut Mitrea, Doru Mihai Manea și Mircea Cubleșan.

  • Grapplingul este o artă marţială ce conţine elemente din lupte libere, greco-romane, judo şi sambo
  • Peste 500 de sportivi, din 52 de țări, se întrec la Campionatele Mondiale U21

„Astăzi, 13.08.2021, încep Campionatele Mondiale de Grappling (U21), urmate din 16.08.2021 de mondialele de lupte libere, greco-romane și feminin. Campionatele Mondiale de Grappling, free-style wrestling  greco-roman wrestling și women wrestling, sunt organizate în Ufa, Rusia, de United World Wrestling, for internațional participant de peste 100 de ani la Jocurile Olimpice. Mult succes tuturor!” e mesajul Federației Române de Kempo, condusă de sensei Amatto Zaharia.

 

 

The post România, la Campionatele Mondiale U21! Anunțul Federației Române de Kempo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă