România își poate găsi atacant la Salzburg pentru Euro U21! Dorit de Barcelona, Karim Adeyemi a marcat un gol superb, primul în Liga Campionilor

1 month ago 55

România este deja cu gândul la Campionatul European U21, dar și la Jocurile Olimpice, iar tricolorii pot să aibă anul viitor un atacant de top: Karim Adeyemi a marcat un gol superb la Moscova și a spart „gheața” în Liga Campionilor, dovedind că poate fi unul dintre cei mai buni jucători din Europa.

În vârstă de 18 ani, vârful cu mamă româncă a reușit primul gol în Liga Campionilor, în tricoul lui Salzburg, iar Adeyemi ar fi cu siguranță o variantă excelentă pentru tricolorii mici.

România U21 are iar ambiții mari la Euro U21, după ce anul trecut a ajuns până în semifinale. Echipa condusă atunci de Mirel Rădoi a pierdut în fața Germaniei, scor 2-4, după un meci în care a lăsat însă o impresie foarte foarte bună.

Karim Adeyemi, la primul gol în Liga Campionilor! El poate fi noul atacant al României U21

Salzburg a bătut-o cu 3-1 pe Lokomotiv Moscova, iar Adeyemi a fost introdus în minutul 70, la scorul de 2-0 pentru formația din Austria.

Atacantul care poate juca pentru naționala României a lămurit lucrurile cu golul din minutul 81. Adeyemi a reușit un gol fabulos, după ce a recuperat o minge la jumătatea terenului și a înscris în urma unui contraatac extraordinar.

Născut la Munchen, pe 18 ianuarie 2002, atacantul are mama româncă și tată din Nigeria. Până acum, Adeyemi a jucat pentru reprezentativele U16 și U17 ale Germaniei, deci poate fi o variantă pentru naționala de tineret a României, sau chiar pentru prima reprezentativă.

Adeyemi a fost monitorizat atât de Borussia Dortmund, cât și de Barcelona. De altfel, în urmă cu un an, catalanii ar fi oferit 18 milioane de euro în schimbul atacantului care a marcat și în ultima etapă din Austria.

Format și de Bayern, Adeyemi a ajuns la Salzburg în 2018, de la Unterhaching.

The post România își poate găsi atacant la Salzburg pentru Euro U21! Dorit de Barcelona, Karim Adeyemi a marcat un gol superb, primul în Liga Campionilor appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools