Romania, grupa grea pentru calificarea la Campionatul European de handbal feminin

2 săptămâni in urmă 1

Echipa feminina de handbal a Romaniei va evolua in Grupa a preliminariilor Campionatului European din 2022, alaturi de formatiile Danemarcei, Austriei si invingatoarea grupei 3 de calificare, s-a stabilit, joi, in urma tragerii al sorti care a avut loc la sediul EHF de la Vien

In grupa 3 de calificare pentru faza preliminara se afla Israel, Insulele Feroe si Islanda.

Romania a fost in urna a doua valorica, alaturi de Germania, Serbia, Ungaria, Croatia si Polonia. Din prima urna au facut parte Olanda, Rusia, Franta, Danemarca, Spania si Suedia.

La turneul final sunt deja calificate Norvegia, detinatoarea trofeului, Slovenia, Macedonia de Nord si Muntenegru, tarile gazda.

Celelalte 12 locuri de la turneul final vor fi ocupate in urma preliminariilor. Obtin calificarea primele doua clasate in cele sase grupe preliminare.

Primele doua etape ale preliminariilor vor avea loc a 6/7 si 9/10 octombrie. Restul partidelor se vor juca in martie si aprilie 2022.

CITESTE SI:

VIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"

Romania, de la egal la egal cu Olanda la Campionatul European de tineret. Omul lui Hagi de la Viitorul, Andrei Ciobanu, a inscris un gol fantastic

Suprize in meciurile de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal. Ce au facut Franta si Croatia


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă