România este cu un picior la Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2021. Tricolorele au câștigat la pas manșa tur cu Macedonia de Nord, cu 33-22. Cristina Neagu a dat recital

3 săptămâni in urmă 25

România a învins Macedonia de Nord fără drept de apel, cu 33-22, în manșa tur din play-off-ul de calificare la Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2021. Cristina Neagu a fost MVP-ul partidei, cu 11 goluri.

Partida retur are loc miercuri, de la ora 18:00, la Skopje.

România nu a lipsit niciodată de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Este singura națiune, de altfel, care a jucat la toatele cele 24 de națiuni. Macedonia de Nord nu a mai fost la un turneu final din 2012.

Adrian Vasile a efectuat trei schimbări în echipa care a jucat cu Muntenegru la turneul preolimpic. Nu s-au mai regăsit în echipă Cristina Florică, Raluca Băcăoanu și Gabriela Perianu. Au intrat Bianca Bazaliu, Nicoleta Dincă și Daciana Hosu. Ultimele două au și fost incluse în primul „7”.

Romania Macedonia de nordEchipa națională de handbal feminine a pornit un nou ciclu olimpic. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

România – Macedonia de Nord 33-22 (15-11)

Hosu, Dedu, Dumanska; Moisă 4, Dincă 6, Pristaviță 2, Neagu 11, Pintea 5, Buceschi 3, Laslo, Bazaliu, A. Popa 1, Polocoșer, Ostase 1, Seraficeanu, Iuganu

Micevska, Serafimova; Ristovska 8, Janeska 5, Stojkovska 5, Stojanovska 1, Borizovska 3, Gadikova, Sedloska, Djatevska, Gjorgjijevska, Jankulosvka, Jovanovska, Livrinikj, Dabevska, Gichevska.

Vom reveni cu mai multe detalii

 

The post România este cu un picior la Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2021. Tricolorele au câștigat la pas manșa tur cu Macedonia de Nord, cu 33-22. Cristina Neagu a dat recital appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă