România a urcat în clasamentul FIFA după meciurile cu Irlanda de Nord și Austria! Pe ce loc au ajuns ”tricolorii”

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

După ce au obținut cele patru puncte care au dus România în fruntea clasamentului din Liga Națiunilor, ”tricolorii” sunt acum pe locul 34. Austria a coborât pe locul 27, Irlanda de Nord a ajuns pe locul 38, iar Norvegia a rămas pe locul 44.

Pentru naționala lui Mirel Rădoi urmează barajul cu Islanda pentru Campionatul European, programat pe 8 octombrie, iar apoi ”dubla” din Liga Națiunilor cu Norvegia (deplasare) și Austria (acasă).

Mirel Rădoi a spus când va pleca de la echipa națională a României: "Am avut un moment de sinceritate"

Mirel Rădoi a debutat ca selecționer al naționalei României cu o remiză urmată de o victorie. Rădoi știe însă că momentul plecării sale poate avea loc oricând, chiar dacă acordul său expiră după Mondialul din 2022.

"Eu am avut un moment de sinceritate și nu am stat să mă ascund să spun că o să vedem ce urmează după 2022. Dacă rezultatele sunt negative, dacă înfrângerile sunt drastice, dacă jocul nu este îmbunătățit, există posibilitatea să plec după 2-3 meciuri.

Și este în continuare, dacă noi nu jucăm nimic, dacă nu avem posesie, dacă nu facem pressing, dacă pierdem cu 2-0, 3-0. Nu e echipa națională a lui Rădoi, a lui Burleanu sau Stoichiță, ci e a românilor. Dacă nu există progres, o să fiu primul care ridică mâna, mi-am luat geanta frumos și am plecat", a spus Mirel Rădoi la Digi Sport Special.

Etichete: romania , fifa , mirel radoi
Read Entire Article
Powered By Seo Tools