România a rămas fără ”cel mai în putere” jucător! Mircea Lucescu a prezentat rolul avut de Alibec în victoria din Islanda

1 lună in urmă 39

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Atacantul de la CFR Cluj a putut juca doar până în minutul 76, când a suferit o accidentare și a fost înlocuit cu Jovan Markovic. Mircea Lucescu a transmis că Denis Alibec a fost unul dintre oamenii decisivi pentru victoria României, vârful reușind să le facă față, din punct de vedere fizic, puternicilor fundași islandezi.

Mircea Lucescu, despre rolul lui Denis Alibec din meciul cu Islanda

Băieții au jucat bine, am avut și șansă. Alibec a fost cel mai în putere, s-a luptat bine de tot cu apărătorii islandezi, a protejat bine, a dat pase utile.

Ianis Hagi, de asemenea, a reușit câteva pase excelente și a scos toată linia defensivă din joc”, a declarat Mircea Lucescu.

Accidentarea din Islanda l-a scos din joc pe Denis Alibec pentru următoarele două partide ale României, cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Atacantul de la CFR Cluj a suferit o ruptură musculară, care-l va ține departe de gazon aproximativ o lună.

Mircea Lucescu, despre România - Liechtenstein

Pentru România urmează duelul cu Liechtenstein, despre care Mircea Lucescu susține că nu va fi ușor, deși adversarul nu are niciun punct la finalul etapei a patra.

Urmează Liechtenstein, dar nu e ușor, niciun meci nu mai e așa. Vedeți ce se întâmplă cu Gibraltar, a luat jucători spanioli și încep să câștige.

Ușor, ușor, facem pasul spre Mondial, dar e dificil. Cam toate echipele sunt egale, dar sunt posibilități, putem spera”, a transmis Mircea Lucescu.

Etichete: mircea lucescu , denis alibec , romania liechtenstein
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă