România a obținut o victorie importantă împotriva Spaniei, scor 22-16, în Rugby Europe Championship. Stejarii au rezistat în fața unui asalt iberic în ultimele minute

3 săptămâni in urmă 4

România a obținut o victorie importantă împotriva Spaniei, scor 22-16, în Rugby Europe Championship, iar lucrurile merg conform planului în drumul spre Cupa Mondială 2023 la rugby.

Stejarii au legat pentru prima oară două victorii sub comanda selecționerului Andy Robinson, după ce săptămâna trecută au învins și Portugalia, la Lisabona, cu scorul de 28-27.

Într-un alt meci disputat azi în Rugby Europe Championship, Georgia a câștigat în Rusia cu scorul de 23-6.

Următorul meci al României este programat în data de 28 martie, în deplasare, cu Georgia, singura reprezentativă cu trei victorii până acum.

Cupa Mondială 2023 la rugby va avea loc în Franța în perioada 8 septembrie – 21 octombrie 2023. Ca să se califice la această competiție de anvergură, Stejarii trebuie să termine pe una dintre primele două poziții în Rugby Europe Championship ori să câștige un meci de baraj dacă termină pe locul 3.

Articol în curs de actualizare

Fotografii: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

The post România a obținut o victorie importantă împotriva Spaniei, scor 22-16, în Rugby Europe Championship. Stejarii au rezistat în fața unui asalt iberic în ultimele minute appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă