România a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Islanda. Cum ar putea arăta primul 11 al ”tricolorilor”

3 săptămâni in urmă 9

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Elevii lui Mirel Rădoi au efectuat la Mogoșoaia antrenamentul oficial înaintea duelului cu Islanda. Sesiunea de pregătire a început la ora 17:30, iar selecționerul a fost primul care a ieșit pe gazon, punând la punct toate detaliile.

Galerie Foto

Naționala României a efectuat la Mogoșoaia antrenamentul oficial înaintea meciului cu Islanda

Pe baza informațiilor de la fața locului, reporterul Digi Sport Marian Codirlă a creionat și un prim 11 probabil al României pentru meciul contra reprezentativei nordice.

  • Echipa probabilă a României vs Islanda: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Bancu - Stanciu, Marin, Cicâldău - Hagi, Pușcaș, Ivan

Partida va avea loc pe Stadionul Steaua, dar se va disputa cu porțile închise, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19. Selecționerul Mirel Rădoi s-a revoltat la conferința de presă și a spus că nu înțelege de ce autoritățile au închis din nou stadioanele.

Mirel Rădoi, supărat înaintea ”finalei” cu Islanda: "Mi se pare incredibil"

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

"Mi se pare incredibil: ne vaccinăm ca să putem merge la mall în spațiu închis, dar nu suntem primiți pe stadioane, în spațiu deschis. Cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare era ca oamenii să vină la acest meci.

Nu înseamnă că eu sunt pentru vaccinare sau împotrivă, fiecare e liber să facă ce vrea. Logic era ca echipa națională să dispute acest meci cu spectatori în tribune.

Stadionul Steaua a fost numit casa echipei naționale foarte mulți ani. Din punctul meu de vedere, aș prefera să mutăm echipa în fiecare oraș unde stadioanele o permit și primim aprobare de la UEFA. Ar fi bine să obișnuim oamenii din toate orașele să vină alături de echipă. Pentru mine, Ghencea chiar a fost casă", a spus Mirel Rădoi, înaintea meciului cu Islanda.

VIDEO Antrenamentul oficial al României înaintea duelului cu Islanda din preliminariile CM 2022

Ce meciuri mai are de disputat România în preliminariile CM 2022

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

România în preliminariile CM 2022. Clasamentul grupei

Etichete: mirel radoi , antrenament mogosoaia , romania islanda , antrenament oficial romania , echipa probabila romania islanda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă