Români torturați cu pistolul termic și băgați cu forța în frigidere de un prosper om de afaceri din Franța. Îi suspecta de furt

1 lună in urmă 39

Un prosper om de afaceri din Wimereux, Franța, este acuzat că ar fi răpit şi torturat mai mulţi români după ce unul dintre ei ar fi furat de la el, arată adevarul.ro. Potrivit sursei citate, alături de omul de afaceri sunt acuzaţi şi alţi membri ai familiei sale, dar şi colaboratori apropiaţi care se pare că ar fi luat parte la acţiunea de pedepsire a românilor.

Povestea cazului începe în vara anului 2017, când una dintre proprietăţile familiei Behra a fost călcată de hoţi, care au sustras mai multe obiecte de mare valoare. Infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar Thierry Behra şi apropiaţii săi au recunoscut printre aceştia şi pe unul dintre angajaţii săi, un român.

Fără să mai aştepte rezolvarea cazului, omul de afaceri a decis să-şi facă singur dreptate. Astfel, în noaptea de 23 spre 24 iulie 2017 a pătruns în casa românului pe care l-a răpit şi l-a sechestrat. Românul şi familia sa au fost răpiţi de mai multe persoane înarmate, printre care se număra şi Thierry Behra.

La Voix du Nord, citat de adevarul.ro, scrie că românii ar fi fost arşi cu un pistol termic ca să recunoască furturile. Apoi, s-ar fi trecut la spânzurări simulate şi tentative de înec, torturi la care au fost supuşi românii. La final, ei au fost forţaţi să intre şi înghesuiţi în frigidere, după care au fost abandonaţi pe 25 iulie la Chapelle-d'Armentières, localitate aflată în nordul Franţei. Aici, românii s-au dus la cel mai apropiat sediu al Jandarmeriei Naţionale, unde au depus plângere.

Procesul a început la Tribunalul Sain-Omer abia luni, 6 septembrie, iar presa franceză estimează că ar urma să fie finalizat până pe 21 septembrie. Avocaţii familiei Behra spun că faptele de care sunt acuzaţi clienţii lor nu au avut loc în realitate şi că ar fi vorba de o înscenare.


Citeste si:

 ”Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește”

Marele actor francez Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 de ani

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă