Români, arestați preventiv după ce au reușit să transporte o cantitate URIAȘĂ de cocaină din America de Sud. UNDE urmau să fie vândute drogurile

2 săptămâni in urmă 13

Droguri Droguri

Doi români au fost arestatați preventiv pentru 30 de zile pentru că au reușit să transporte o cantitate impresionantă de droguri. Vorbim despre 3 tone de cocaină. Drogurile erau aduse din America de Sud și urmau să fie distribuite în piețele din Europa. 

JOI, 22 APRILIE 2021, 14:42

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

"La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Tulcea au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise de Tribunalul Tulcea, pe numele a doi bărbați, de 40 și 32 de ani, ambii din municipiul Galați, cu reședințe în Spania.

Din cercetări a reieșit că, în anul 2019, cei doi bărbați ar fi constituit un grup infracțional organizat, împreună cu alte persoane de cetățenii diferite, cu scopul de a transporta o cantitate semnificativă de cocaină (trei tone) din America de Sud-Brazilia, portul Belem, pe apele teritoriale românești ale Mării Negre, în vederea distribuirii acesteia pe piețele din EuropaȚ, se arată într-un comunicat de presă.

Instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc, trafic ilicit internațional de droguri de mare risc și inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni grave.

Traficanții de droguri se află în prezent la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, acolo unde execută măsura arestării preventive.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă