Româncă moartă în Italia, tragica descoperire a fost făcută de soţ. Un copil de un an şi jumătate a rămas orfan de mamă

2 luni in urmă 1

Potrivit soţului, femeia moartă în Italia nu s-a mai trezit de dimineaţă aşa cum făcea de obicei. După un timp, bărbatul a început să îşi facă griji şi a mers în dormitor să se asigure că totul este în regulă. Când a văzut că soţia sa este rece şi nu mai respiră, soţul a sunat disperat la salvare.

Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resucitare, iar medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul la doar 44 de ani. Femia moartă în Italia a lăsat în urmă un copil de numai 18 luni, potrivit rotalianul.com.

Citeşte şi Româncă moartă în urma unei banale operaţii la Milano. Medic italian acuzat de omor

La locuința familiei din Castrocielo au intervenit apoi și carabinierii din Pontecorvo care au deschis o anchetă. Ulterior, din primele investigații a rezultat că decesul ar fi survenit din cauze naturale.

Având în vedere vârsta şi faptul că a născut, procurorul Parchetului din Cassino a dat ordin, să fie executată şi autopsia pentru a clarifica cu exactitate cauza decesului, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi O avocată româncă, găsită moartă într-un apartament de lux din Franţa. Cine este principalul suspect

În Italia încă nu s-au stins ecourile după moartea tinerei de 15 de ani Denisa Carmina Pop, decedată duminică, 31 ianuarie, la Samone, într-un accident rutier. Carabinierii din Ivrea, care anchetează dinamica accidentului în care și-a pierdut viața tânăra fată, au constatat că băiatul de la volan, și el de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, s-a urcat la volanului autoturismului BMW cu o alcoolemie de 0,5 g/l, ceea ce este împotriva legii pentru un șofer începător. Drept urmare, șoferul, care a ajuns la spital după accident împreună cu celălalt pasager din autoturism, a fost denunțat pentru omor rutier și conducere în stare de ebrietate.

Între timp, vineri a avut loc înmormântarea Denisei, elevă la un liceu din San Benigno Canavese, rezidentă cu familia ei în localitatea Castellamonte, provincia Torino.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă