Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, însărcinată a doua oară: „Nu e totul așa cum pare!”

2 luni in urmă 5

Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii a devenit celebră în 2018, când s-a căsătorit cu Bradford Aaron Hill, iar pozele de la nunta lor au făcut înconjurul lumii. Timişoareanca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută chiar de cel care avea ulterior să-i devină soț.

Iasmina a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruţă despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de bărbatul care este cu 34 de ani mai mare decât ea.

Citeşte şi: Ce maşină şi-a luat Gigi Becali după ce l-a vândut pe Dennis Man la Parma. Bijuteria cu care milionarul circulă pe străzile Capitalei FOTO

Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Michael, în vârstă de doi anișori, iar anul acesta, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Nu e totul așa cum pare! Adică avem și noi momentele noastre, certuri, probleme. De vină e trecutul lui, care vine mereu peste noi. Asta e!”, a spus timișoreanca la emisiunea „La Măruţă”, făcând referire la fosta nevastă a americanului.

Citeşte şi: O vloggeriţă milionară a murit în accident de motocicletă, la doar 18 ani. Imagini infiorătoare de la locul tragediei VIDEO

Nu-i convine că fostul ei soț e cu una așa tânără. I-a zis multe. (…) M-a târât și prin tribunal. Am fost adusă la procesul de divorț. Celelalte două nu există în peisaj. Cea de-a treia o duce foarte bine! Păi e foarte bine să te măriți și să trăiești în New Jersey, de unde e el. Acolo totul e pro femei, adică legea. În caz de divorț, femeia ia 60% sau mai mult. Deci o duce bine. Nu din cauza banilor face asta. E doar plictisită”, a mai spus Iasmina, care este a patra nevastă a milionarului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă