Româncă lăsată fără vârful nasului de fostul soț, care a mușcat-o furios că femeia nu a vrut să se mai culce odată cu el

1 săptămână in urmă 23


O vizită care trebuia să fie civilizată s-a transformat pentru o româncă din Italia într-o nenorocire, după ce a acceptat să-l primească la ea pe fostul soț, relatează Giornale de Sicilia.


Bărbatul a mers să-și viziteze fosta soție în localitatea Favra și a încercat să o violeze, dar femeia în vârstă de 42 de ani s-a luptat cu el ca să-l respingă. Bărbatul, un muncitor de 44 de ani tot român, nu se dat însă bătut și văzând rezistența fostei consoarte a devenit foarte și i-a smuls violent vârful nasului, cu o mușcătură.


La fața locului au intervenit carabinierii locației Favara, coordonați de comandamentul companiei Agrigento, alertați de vecini.


Femeia a fost transportată la camera de urgență a spitalului „San Giovanni di Dio” unde medicii au diagnosticat „mutilarea vârfului nasului” și au internat-o cu un prognostic confidențial.


Bărbatul de 44 de ani a fost și el rănit, i-au fost tratate mai multe cicatrice, fără ca viața lui să fie pusă în pericol.


Ulterior el a fost arestat și este cercetat pentru tentativă de violență sexuală și vătămare corporală foarte gravă. Carabinierii fac cercetări pentru a reconstitui exact ceea ce s-a întâmplat și încearcă să înțeleagă dacă în trecut au mai avut loc tentative de violență sexuală, niciodată semnalate de femeie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă