Româncă găsită moartă într-un canal, în Italia. Femeia de 49 de ani lucra ca îngrijitoare

2 luni in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 29.03.2021, 15:12.
Actualizat: 29.03.2021, 15:12

O româncă de 49 de ani, care lucra ca îngrijitoare, a fost găsită moartă într-un canal din Luni, provincia La Spezia, Liguria, Italia, Trupul femeii care plutea deasupra apei a fost observat de trecători, care au dat alarma.

Româncă găsită moartă într-un canal, în Italia. Femeia de 49 de ani lucra ca îngrijitoare

Shutterstock

Oamenii legii sosiți la fața locului au descoperit la aproximativ 100 de metri distanță, rucsacul femeii, care multe obiecte personale, dar și actele de identitate. Cel mai probabil acesta fusese purtat de curent.

Ce cred anchetatorii despre cauza morții

Carabinierii exclud moartea violentă sau tentativa de sinucidere, pentru că nivelul apei era foarte scăzut. Se bănuiește că româncei i s-ar fi făcut rău. În apropiere de locul unde a fost găsită, există mai multe case, însă nimeni nu a auzit pe cineva să strige după ajutor.

Românca avea grijă de un cuplu din zonă. Anchetatorii continuă cercetările și așteaptă rezultatele autopsiei. Totodată, toți cei care o cunosc vor fi audiați pentru a se afla cum și-a petrecut ultima zi din viață, dacă avea probleme de sănătate sau vreun conflict. La locul tragediei, a fost prezent și primarul Alessandro Silvestri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

romanca moarta romanca italia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă