Româncă de 22 de ani ucisă în casa în care dormeau fiicele ei, în Austria. Criminalul a sunat-o apoi pe bonă, să vină să stea cu fetițele

2 săptămâni in urmă 1


O tânără mamă româncă a fost victima unei crime cumplite luni seară, la Salzburg, în Austria, fiind ucisă în camera alăturată celei în care dormeau fiicele ei. Criminalul e chiar soțul mamei de doar 22 de ani, scrie portalul de știri rosenhiem24.de, editat de cotidianul regional german Oberbayerisches Volksblatt.


În noaptea de duminică spre luni (22 martie), un tânăr de 26 de ani și-a înjunghiat soția, Diana L. în timp ce copiii lor dormeau în camera alăturată. Criminalul, un sârb, a lovit-o pe soția lui româncă de mai multe ori cu cuțitul în partea de sus a pieptului și în gât.


Potrivit propriilor declarații, bărbatul, Nenad L. și-a ucis soția din cauza divorțului iminent. După crimă, el s-a predat poliției. Cele două fiice ale cuplului, o fetiță de 3 ani și surioara ei de 7 luni, dormeau în camera alăturată în noaptea uciderii mamei lor.Alarma a fost dată la miezul nopții, când sârbul s-a predat la secția de poliție din gara principală din Salzburg și a recunoscut crima. Imediat după ce și-a ucis soția, el a sunat-o pe bona fetițelor și a întrebat-o dacă poate să vină să stea cu ele imediat.


„Pentru ca bona să nu o găsească pe femeia moartă imediat, a ascuns cadavrul în lada de la o canapea”, a spus Nina Laubichler, de la poliția din Salzburg, după primul interogatoriu al criminalului.


Împreună cu părinții româncei de 22 de ani, polițiștii au intrat apoi în apartament și au găsit cadavrul sub canapea, așa cum a descris presupusul autor. În apartamentul de la etajul etajul patru al unei clădiri rezidențiale din cartierul Schallmoos, părinții victimei și fetițele ei au primit și primul sprijin psihologic.


Eliberat din închisoare pe 24 februarie


Crima de luni noaptea a fost anunțată în urmă cu trei luni, atunci când bărbatul și-a atacat soția și fratele cu un cuțit, chiar în ziua de Crăciun. A lovit-o pe soacra lui și l-a rănit pe socru, care încerca să-l dezarmeze. În cele din urmă familia a reușit să-l izoleze pe balcon, de unde a și fost arestat.


Un tribunal l-a condamnat la 12 luni de închisoare, între care 10 de probă. Astfel, eliberat din arest pe 24 februarie, bărbatul s-a întors la soția sa, încălcând un ordin de restricție.


Nu există detalii despre modul în care a reușit să intre în casă, dar a recunoscut că era înnebunit de divorțul iminent intentat de tânăra lui soție. E posibil să fi existat o ceartă între cei doi, sfârșită tragic pentru tânăra mămică.


Foto: rosenheim24.de


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă