Româncă agresată sexual și bătută până la leşin, într-un supermarket din Italia, fără ca nimeni să intervină

2 luni in urmă 24

Româncă bătută, într-un supermarket din Italia Româncă bătută, într-un supermarket din Italia

O româncă din localitatea italiană Gallarate a fost bătută cu bestialitate de un necunoscut, cetăţean italian, care îi făcuse avansuri sexuale. Tânăra s-a speriat şi a încercat să fugă, dar a fost ajunsă de urmăritor.

JOI, 26 AUGUST 2021, 12:23

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Un incident cum rar s-a văzut într-un supermarket a avut loc la Gallarate, regiunea Lombardia, în Italia. Totul s-a petrecut sâmbătă, când o româncă a intrat în magazinul din localitate pentru a-şi face cumpărăturile. Acolo a fost abordată de un italian, care a început să-i facă avansuri sexuale. 

"Ce drăguţă eşti", i-a spus acesta, amabil la început, după care a continuat să-i şoptească diferite cuvinte. Refuzat, bărbatul a devenit ameninţător, iar tânăra a încercat să fugă. Ajunsă în dreptul caselor de marcat, le-a cerut ajutor angajaţilor magazinului, însă deşi de faţă erau şi paznicii, nimeni nu a intervenit. În acel moment, femeia a fost ajunsă din urmă de italianul agresiv. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a lovit-o violent cu pumnii. Românca a căzut şi a leşinat după al doilea pumn încasat, dar agresorul a continuat să dea în ea cu sălbăticie, sub privirile absente ale personalului magazinului şi ale clienţilor, care s-au limitat să privească liniştiţi întreaga scenă. 

Până la urmă, unul dintre angajaţi a sunat la Poliţie, iar bărbatul a plecat nestingherit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge şi fără ca cineva să încerce să-l reţină, scrie adevarul.ro.

Bătută cu bestialitate, românca nu era conştientă când a venit Ambulanţa şi a dus-o de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, victima are maxilarul rupt, dar şi fractură nazală.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului şi declaraţiile martorilor, precum şi un ceas pierdut de agresor i-ar putea ajuta pe poliţişti să-l prindă pe bărbatul care s-a făcut nevăzut imediat după ce angajaţii supermarketului au sunat la Poliţie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă