Român înjunghiat de un conațional, în Spania, din cauză că nu a adus „suficientă bere” la o petrecere

6 zile in urmă 9

Un român, 43 de ani, a fost arestat de poliția din Coslada, oraș de lângă Madrid, unde se estimează că aproape 20% din populație de circa 100.000 de suflete este de origină română. El este acuzat că a rănit grav un conațional, în timpul unei petreceri, scrie publicația El Mundo, citată de Știri Diaspora.

Mai multe persoane s-au adunat la o petrecere într-un apartament din Coslada, pe 6 ianuarie. Unul dintre bărbați a fost să cumpere băutură de la un magazin.

Când revenit, pe fondul consumului deja mare de alcool, un amic l-a certat că nu a adus „suficientă bere” ca să le ajungă „pentru toată ziua”. S-a declanșat un scandal de pomină.

Cei doi români s-au luat la bătaie, iar bărbatul de 43 de ani l-a înhunghiat pe celălalt în braț și i-a provocat o rană gravă. Victima a început să sângereze așa că prietenii au sunat imediat la Poliție și la 112.

Primii sosiți au fost agenți ai Poliției Naționale și Municipale, care reușit să oprească sângerarea. Ulterior, au sosit medicii, care l-au tratat pe rănit și l-au transferat, în stare gravă, la Spitalul La Princesa din Madrid.

Polițiștii l-au reținut pe presupusul agresor.

Foto cu caracter ilustrativ: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă