Român în lacrimi după ce a dat cu TIR-ul peste colegul său, în Italia: "Am verificat oglinzile, nu l-am văzut"

1 lună in urmă 4

Un italian în vârstă de 63 de ani a murit după un cumplit accident produs la Spresiano, în apropiere de Veneția. Colegul său, un român ce se afla la volanul unui TIR, nu l-a observat în oglindă și a dat peste el cu mastodontul, în timp ce făcea la dreapta. Victima tocmai primise o nouă ofertă de angajare și era în ultima zi de muncă.

 "Am verificat oglinzile, nu l-am văzut"

Cei doi tocmai își luaseră rămas bun, în ultima zi de muncă a italianului

ilgazzettino.it

Bărbatul a murit pe loc, iar paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul

Victima, Guglielmo Gava, tocmai primise o nouă oportunitate de angajare. Din acest motiv, vineri după-amiază, șoferul de camion din Treviso se afla la Spresiano în camionul unui coleg de origine română, I.L., născut în 1971. Potrivit publicației Il Gazzettino, cei doi șoferi au făcut o plimbare împreună, pe camion, pentru ca Guglielmo Gava să îi explice românului ultimele detalii cu privire la mașină.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 18. După ce a coborât din cabina camionului pentru a se întoarce la mașina sa, Gava a fost strivit de camion: românul, virând la dreapta, nu l-a observat și a trecut peste el.

Medicii care au intervenit la fața locului nu au mai putut face nimic, rănile fiind incompatibile cu viața. Polițiștii italieni l-au interogat mult timp pe colegul șoferului de camion ca să înțeleagă cu exactitate de ce nu a observat prezența bărbatului de 65 de ani, lovit frontal de camion în timpul manevrei.

Era ultima sa zi de muncă a italianului lovit de TIR

Românul de 50 de ani era în stare de șoc după tragedie, plângând inconsolabil: "Ne-am luat rămas bun, am coborât din camion și am mers pe trotuar. Am verificat oglinzile și apoi am virat la dreapta. Nu mi-am dat seama că era în fața vehiculului, nu am putut să-l văd", a declarat bărbatul, în lacrimi.

Cu câteva minute înainte de tragicul accident, victima îl rugase pe român să îl lase să coboare: "Oprește aici, o să-mi iau mașina". După ce și-au luat rămas bun, nu și-a dat seama că bărbatul de 63 de ani nu se mai afla pe trotuar, ci în fața camionului. Imediat ce a pornit, l-a lovit.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

sofer de tir roman accident italia spresiano venetia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă