Român fugar, capturat cu focuri de armă în Franța, iar mai apoi internat la Psihiatrie. Ce le-a putut face polițiștilor. Video

2 luni in urmă 44

Un român din Franța a pus pe jar poliția din orașul La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania. În urma unei urmăriri ca în filmele de acțiune, bărbatul de 41 de ani a fost prins de autorități, iar ulterior, internat la Psihiatrie.

Român, implicat într-un scandal cu alți colegi de muncă

Totul a început de la o ceartă între doi angajați ai hotelului “La Co(o)rnich”, acolo unde aceștia și-au adresat injurii dintr-un motiv necunoscut. Atunci când nervii celor doi au atins cote maxime, aceștia au pornit într-o urmărire cum rar s-a mai văzut în acea localitate.

După ce s-a suit fiecare la volanul unei mașini, tensiunea creștea de la un minut la altul, iar unul dintre angajați, respectiv valetul, nu a mai suportat disputa, așa că a dorit să se retragă într-un sediu de Poliție. Ei bine, lucrurile nu s-au liniștit, astfel că, acesta a fost lovit de colegul său, portarul român, care înainte lovise și o mașină de poliție.

Pentru că frica a început să-l ajungă și pe român, acesta a pierdut controlul volanului, așa că a mai lovit în drumul lui și alte mașini, reușind să producă pagube semnificative care i-au făcut pe polițiștii francezi să pornească în urmărirea românului.

În fuga disperată de polițiști, românul a reușit să mai lovească încă o mașină de poliție care încercase să-i bareze drumul. În cele din urmă, autoritățile au apelat la focuri de armă pentru a reuși să-l imobilizeze pe români, acțiune care a stârnit curiozitatea turiștilor și a martorilor prezenți la acțiunea de urmărire a românului.

Autoritățile au decis internarea într-un spital de Psihiatrie

În urma desfășurării capturării, polițiștii au fost ușor răniți, dar în cele din urmă, fugarul a fost prins și condus la secția de Polițe pentru audieri. Întrebat de motivele pentru care și-a urmărit și agresat colegul, românul nu a știut ce să răspundă, ceea ce le-a dat de gândit polițiștilor. Inițial, portarul român a fost plasat în arest,iar mai apou, acesta a fost examinat de un expert care a decis internarea sa la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, potrivit Sudouest.fr

Vezi imagini video din momentul capturării:

The post Român fugar, capturat cu focuri de armă în Franța, iar mai apoi internat la Psihiatrie. Ce le-a putut face polițiștilor. Video appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă