Român căutat pentru un jaf armat de 115.000 de euro comis în Olanda, prins la Botoșani

3 săptămâni in urmă 18

Un român acuzat că a comis un jaf armat de 115.000 de euro în Olanda a fost prins, marți, în Botoșani. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia fusese emis mandat european de arestare, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.

„La data de 9 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Corni, au reușit identificarea unui bărbat de 36 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia era emis de autoritățile olandeze, un mandat european de arestare. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de jaf organizat sau armat, prejudiciul creat prin activitatea infracțională fiind estimat la 115.000 de euro”, a transmis IPJ Botoșani.

Conform sursei citate, suspectul a fost identificat în localitatea de domiciliu, în urma schimbului de informații dintre polițiștii botoșăneni și autoritățile olandeze.

Bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceva, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă