Român arestat în Italia, după ce a sărit la bătaie şi a fost imobilizat de un carabinier aflat în timpul liber

3 săptămâni in urmă 27

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 19.04.2021, 22:50.
Actualizat: 19.04.2021, 22:56

A.S., un român de 44 de ani, a fost arestat la Signa, în Italia, după ce a sărit să bată un alt bărbat şi a fost imobilizat cu greu de un carabinier aflat în timpul liber.

Românul arestat în Italia are 44 de ani

Carabinierii veniţi în ajutorul colegului lor l-au imobilizat cu greu pe român

Piana Notizie

  • Românul arestat în Italia are 44 de ani.

Cel mai probabil, conflictul dintre român şi rivalul său a fost unul spontan, iar românul a apucat să-i aplice rivalului câteva lovituri, în timpul unui incident izbucnit în parcarea unui supermarket din Signa, provincia Florenţa.

Conform Piana Notizie, un carabiner aflat în timpul liber, la cumpărături, a observat incidentul şi a decis să intervină. S-a identificat, moment în care, dându-şi seama că riscă să ajungă după gratii, românul a încercat să o ia la fugă.

Românul a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni

Românul din Italia a fost imobilizat cu greu de carabinier, care a solicitat intervenţia unor colegi. Deşi la faţa locului au apărut mai mulţi oameni ai legii, românul a continuat să fie extrem de agresiv. A refuzat să se legitimeze şi a încercat în mai multe rânduri să fugă.

A.S., românul de 44 de ani, a fost condus în arest. S-a stabilit că are antecedente penale şi riscă, acum, ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă