Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg, în Italia. Motivul este incredibil

2 luni in urmă 16

De Veronica Micu.
Publicat: 21.12.2020, 13:27.
Actualizat: 21.12.2020, 14:00

"Rupe-i degetele! Nu trebuie să mai fie chirurg", asta i-ar fi spus un italian din Torino, în vârstă de 75 de ani, unui român pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i mutileze fiul.

Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg italian. Motivul este incredibil

shutterstock.com / imagine ilustrativă

Medicul a depus plângere împotriva tatălui său. Bătrânul de 75 de ani va petrece doi ani în spatele gratiilor.

Se spune că mâinile unui chirurg sunt la fel de valoroase ca aurul.

La asta s-a gândit, probabil, şi tatăl unui cunoscut medic chirurg italian, atunci când a plănuit cum să-şi pedepsească fiul de 43 de ani, pentru că este homosexual.

Bătrânul a vrut să-şi pună fiul în incapacitatea de a mai putea opera, aşa că a angajat un bătăuş român, pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i rupă degetele.

Bărbatul i-a spus românului că fiul lui este un interlop, deşi, în realitate, nu voia decât pedepsească pentru că este homosexual.

Românul a dejucat planurile celui care l-a angajat să-i mutileze fiul

"Fiul meu este un infractor, rupe-i degetele!", asta i-ar fi spus italianul conaţionalului nostru, potrivit publicaţiei La Repubblica.

Doar că românul i-a dat bătrânului planurile peste cap.

Omul l-a urmărit pe chirurg timp de două săptămâni şi, după ce observat că medicul nu are nicio legătură cu lumea interlopă, a decis să expună planurile angajatorului său şi să-i spună totul bărbatului de 43 de ani.

Medicul a decis să-şi dea tatăl pe mâna poliţiei şi, în urmă cu câteva zile, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

roman italia chirurg medic homosexual
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă