Român acuzat de jaf în Olanda, arestat în Botoșani

3 săptămâni in urmă 18

Un bărbat de 36 de ani acuzat de jaf organizat sau armat pe teritoriul Olandei a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, citat de Agenția de presă Rador.
Potrivit sursei citate, prin activitatea sa infracţională, bărbatul ar fi creat un prejudiciu estimat la 115.000 de euro.
„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Corni, au reuşit identificarea unui bărbat de 36 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia era emis de autorităţile olandeze un mandat european de arestare. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de jaf organizat sau armat, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 115.000 de euro”, a afirmat Nenişcu.
Bărbatul a fost identificat în localitatea de domiciliu, în urma schimbului de informaţii dintre poliţiştii botoşăneni şi autorităţile olandeze. El a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceva, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

sursa foto: Pixabay

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă