Roman Abramovich nu vrea să le lase pe AC Milan și Juventus să-l „fure” pe Jorginho! I-a fixat un preț uriaș și îi pregătește un nou contract

1 lună in urmă 21

Mijlocașul italian Jorginho este dorit de AC Milan și Juventus Torino, dar Chelsea Londra nu vrea să îl lase să plece, motiv pentru care Roman Abramovich cere minimum 50 de milioane de euro pentru el.

Fotbalistul a fost adus la Chelsea pentru suma de 55 de milioane de euro, de la Napoli, de către managerul Maurizio Sarri, în 2018, dar prețul său ar fi mai mic dacă londonezii nu ar dori să îi prelungească imediat contractul.

Mijlocașul Italiei a vorbit recent despre dorința sa de a se întoarce într-o bună zi la Napoli.

Agentul lui Jorginho a dezvăluit că Chelsea i-a pus jucătorului un preț de 50 de milioane de euro în încercarea de a opri interesul celor de la Juventus și AC Milan

Internaționalul italian Jorginho a fost transferat de la Napoli, pentru 55 de milioane de euro, de către managerul londonezilor Maurizio Sarri, în 2018, și și-a păstrat locul de titular în echipă sub Frank Lampard și Thomas Tuchel.

Jorginho mai are doi ani din contractul actual cu gruparea de pe Stamford Bridge, dar Roman Abramovich și Chelsea își doresc o prelungire a acordului.

Săptămâna aceasta, mijlocașul a vorbit despre dorința sa de a se întoarce într-o bună zi la Napoli.

El le-a spus celor de la Sky Italia: „Când trăiești la Napoli, nu poți uita niciodată. Am avut o experiență minunată și îmi plac foarte mult orașul și fanii. Acum, sincer, nu mă gândesc la asta, deoarece mă concentrez pe Chelsea, dar dacă există posibilitatea, într-o zi, să mă întorc, bineînțeles că aș vrea”.

Agentul lui Jorginho, Joao Santos, a declarat că se așteaptă ca formația Chelsea Londra să-i ofere un nou contract clientului său în „următoarele luni”.

Santos a declarat pentru cei de la Radio Kiss Kiss: „Jorginho ar dori să se întoarcă în Italia și există dorința de a juca în Serie A. Dacă Napoli ar avea nevoie de Jorginho, atunci s-ar putea întâmpla așa. Mai are încă doi ani de contract la Chelsea.

În situația actuală, prețul său este de 50 de milioane de euro și are un salariu destul de mare la Londra. Este puțin probabil ca De Laurentiis să cheltuiască atât de mult.

În plus, în opinia mea, Marina Granovskaia și Chelsea îi vor oferi o reînnoire a contractului în următoarele luni”.

Juventus Torino este una dintre echipele de Serie A care se interesează de transferul lui Jorginho.

„Juventus îl are pe Arthur acolo și cred că și Milan și Inter sunt interesate de Jorginho, nu doar Juve”, a adăugat agentul.

The post Roman Abramovich nu vrea să le lase pe AC Milan și Juventus să-l „fure” pe Jorginho! I-a fixat un preț uriaș și îi pregătește un nou contract appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă