Rogers, pusă pe glume după victoria uriașă în fața lui Barty, la US Open: ”Nimeni nu mă bate de șase ori la rând”

1 lună in urmă 27

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Succesul jucătoarei din SUA este cu atât mai surprinzător cu cât pierduse toate cele cinci dueluri anterioare cu Ashleigh Barty, dintre care patru s-au disputat în acest an. Rogers și-a permis să glumească pe seama acestui fapt la interviul de la finalul jocului.

Galerie Foto

Rogers, pusă pe glume după ce a învins-o pe Barty la US Open: ”Nimeni nu mă bate de șase ori la rând”

Azi dimineaţă, mă uitam la un videoclip al lui Vitas Gerulaitis, în care el spunea că nimeni nu îl bate de 17 ori la rând (n.r. - referindu-se la primul lui succes după 16 înfrângeri în faţa lui Jimmy Connors) şi, bine, eu pot spune că ajung numai cinci, nimeni nu mă bate de șase ori.

Ce mi-a făcut în acest sezon... M-a bătut de două ori acasă la ea în Australia (n.r. - la Yarra Valley Classic, apoi la Australian Open), m-a dominat în propriul meu oraş (n.r. - Charleston) şi m-a pus într-o situaţie foarte jenantă la Madrid (n.r. - învinsă cu 6-2, 6-1)”, a declarat Shelby Rogers, citată de news.ro.

  • 3.608.223 de dolari a câștigat din tenis Shelby Rogers.
  • 40 a fost cea mai înaltă poziție atinsă în clasamentul WTA (iulie 2021).
  • Rogers nu a cucerit niciun titlu WTA.

De partea cealaltă, Ashleigh Barty s-a arătat extrem de dezamăgită după ce a ieșit prematur din cursa pentru primul său titlu la US Open: ”Da, un joc dificil. Nu este niciodată plăcut când ai ocazia să serveşti de două ori pentru meci şi să nu-l închizi. Că am putut servi pentru victorie în al treilea set este greu de înghiţit. Dar aşa a fost în seara asta. Meritul îi revine lui Shelby, ea s-a adaptat mult mai repede decât mine”, a spus Ashleigh Barty.

Shelby o va întâlni pe Emma Răducanu, sportiva de 18 ani care vine din calificări și a avut parte de un parcurs excelent până acum, inclusiv un 6-0, 6-1 cu experimentata Sara Sorribes Tormo.

Etichete: us open , shelby rogers , ashleigh barty , declaratie shelby rogers
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă