Roger Federer "sare" și peste Mastersul de la Roma

4 săptămâni in urmă 5

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Swiss Maestro a luat decizia de a nu juca la tradiționalul turneu de la Foro Italico și a ales să se pregătească în continuare în Elveția, alături de echipa sa.

Revenit în turnee la Doha, după două operații la genunchi, Federer a realizat că încă nu e apt sută la sută și a preferat să facă o serie de retușuri, deși a anunțat că turneul de la Wimbledon și aurul la Jocurile Olimpice rămân principalele sale obiective în 2021.

Federer e înscris la Madrid și ar putea juca la Roland Garros

Câștigător de 20 de ori în turneele de Grand Slam, campionul născut în Basel ar putea juca în acest an doar două competiții pe zgură: la Madrid, dar și la Roland Garros.

Turneul din Spania patronat de Ion Țiriac are loc în perioada 30 aprilie - 9 mai, în timp ce Openul de la Paris s-a amânat cu o săptămână și se va desfășura în perioada 30 mai-13 iunie.

Sezonul trecut, Roland Garros a fost amânat, de asemenea din cauza pandemiei, disputându-se în perioada 27 septembrie - 11 octombrie, deși inițial fusese programat între 18 mai și 7 iunie. Ediția 2020, disputată în condiții atipice pentru Open-ul Francez, a fost câștigată de Iga Swiatek, feminin, și Rafael Nadal, masculin.

Meciurile directe între starurile tenisului masculin

Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24
Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27

Etichete: roger federer , mastersul de la roma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă