Roger Federer nu va juca la turneul de la Miami. Revine însă la Doha după o absență de 8 luni din circuit

2 luni in urmă 1

Elveţianul Roger Federer, care urmează să revină în competiţie săptămâna viitoare, la Doha, după o absenţă de 13 luni din circuitul profesionist de tenis, nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), programat în perioada 24 martie – 4 aprilie, anunţă cotidianul Miami Herald.

Federer a câştigat de patru ori Miami Open, ultima oară în 2019, fiind deţinătorul titlului, după ce ediţia 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

După mai mult de un an de absenţă, Roger Federer va reveni la Doha, turneu ce începe la 8 martie.

Roger Federer nu va juca la turneul de la Miami. Revine însă la Doha după o absență de 8 luni din circuit

Publicaţia americană, care susţine că a obţinut confirmarea de la agentul lui Federer, Tony Godsick, după ce informaţia a fost difuzată în premieră de postul elveţian RTS, adaugă că Federer a prevăzut ca după Doha (8-13 martie) să ia parte la turneul de la Dubai (14-20 martie), după care va face o pauză.

Fostul număr unu mondial, care are în palmares 20 de trofee de Mare Şlem, a fost egalat luni de sârbul Novak Djokovic ca număr de săptămâni petrecute în fotoliul de lider al clasamentului ATP (310).

Federer pulls out of Miami Open: report https://t.co/Jh0mBLgxhu pic.twitter.com/bI4UUWZaz1

— EWN Sport (@EWNsport) March 2, 2021

Tenismanul elveţian Roger Federer, fost număr 1 mondial, nu a participat la Australian Open, turneu care începe la 8 februarie.

„Roger Federer a decis să nu joace la Australian Open. A făcut multe progrese în ultimele luni în ceea ce priveşte forma sa fizică. Dar, după ce a discutat cu echipa sa, el a decis că este mai bine pe termen lung să revină în competiţii după Openul Australiei”, declara, la acea vreme, agentul său Tony Godsick.

Federer, care se antrenează în prezent în Dubai, nu a mai jucat la niciun turneu de la Australian Open din ianuarie, când a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovici.

The post Roger Federer nu va juca la turneul de la Miami. Revine însă la Doha după o absență de 8 luni din circuit appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă