Roger Federer, mesajul așteptat de fani și marile semne de întrebare

1 lună in urmă 2

​Roger Federer a postat recent un filmuleț pe rețelele sociale, o înregistrare care cu siguranță i-a bucurat foarte mult pe fanii elvețianului (și nu numai). Marele campion elvețian va reveni pe teren după o pauză de peste un an de zile, dar întoarcerea ridică unele semne de întrebare.

De știut:

Mister Perfect revine pe teren după o pauză de 13 luni (!). Fedex va participa la Doha după ce în ultimul an a fost nevoit să treacă peste două operații la genunchi. De-a lungul carierei, Federer s-a impus de trei ori la Doha: 2005, 2006 și 2011.

Mesajul lui Federer

"A trecut un an de când n-am mai plecat la niciun eveniment și recunosc că sunt entuziasmat. Poate că e și momentul în care să le mulțumesc oamenilor care au făcut acest lucru posibil.

A fost un drum lung și greu. Știu că n-am terminat încă. Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine și sunt pregătit. Sper că mă veți urmări și vă voi putea vedea și eu curând. Aveți grijă de voi" - Roger Federer, pe Twitter.

Marile semne de întrebare

"Va fi una dintre marile provocări din istoria sportului, fără îndoială (n.r. revenirea lui Federer pe teren).

El va trebui să se deplaseze bine în teren, să-și crească treptat nivelul de încredere și să-l asculte organismul. Probabil, va juca la cel mai înalt nivel, dar primul lucru pe care trebuie să-l facă e să servească foarte bine" - Heinz Gunthardt, expert în tenis, citat de Tennis World USA.

pic.twitter.com/gKozILCRbX

— Roger Federer (@rogerfederer) March 5, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă