Roger Federer, lovitură de imagine. "Această colaborare e ideală!"

2 luni in urmă 2

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

"Am avut mereu sentimentul că reprezint Elveţia, atunci când am intrat pe un teren. Sunt obişnuit să văd drapelul elveţian figurând alături de numele meu. M-am mândrit foarte mult cu asta în cei 22 de ani petrecuţi până acum în circuit şi aşa va fi întotdeauna.

Unirea forţelor cu cele ale ST este un pas logic pentru mine", a declarat Federer.

"Această colaborare este ideală, deoarece Elveţia şi natura sa neatinsă au jucat un rol clar în cariera unică a lui Roger", a explicat la rândul său Martin Nydegger, directorul Switzerland Tourism.

Roger Federer are 20 de titluri de Grand Slam în palmares

Roger Federer, care va împlini 40 de ani în luna august, are în palmares 20 de titluri de Mare Şlem. El a revenit luna aceasta în competiţie, la Doha, după o pauză de peste un an şi două operaţii efectuate la genunchi, însă evoluţiile sale nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Campionul elveţian a decis să nu mai participe la celelalte turnee programate în această primăvară şi să se întoarcă la antrenamente.

Data revenirii sale în circuit nu este deocamdată cunoscută şi nici turneele la care va lua parte în acest an, însă Federer nu şi-a ascuns anterior dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, precum şi la turneul său favorit, cel de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de opt ori în cariera sa.

Agerpres

Etichete: roger federer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă