Roger Federer a venit în cârje la Laver Cup și a fost ovaționat la scenă deschisă! Cum s-a desfășurat prima zi a duelului dintre Europa și Restul Lumii | VIDEO

3 săptămâni in urmă 10

A fost spectacol pe teren, dar și în tribune în prima zi a turneului Laver Cup, în care echipa Europei se luptă cu Restul Lumii! Marele Roger Federer a venit în cârje la Boston, orașul în care se desfășoară competiția, a mers în vestiarul jucătorilor europeni pentru a-i motiva, apoi a luat loc în tribune.

Echipa Europa conduce Restul Lumii cu 3-1 după prima zi la Laver Cup! Motivați de maestrul elvețian Roger Federer, jucătorii europeni au câștigat toate cele trei meciuri de simplu, în timp ce Restul Lumii s-a impus în partida de dublu.

Roger Federer (40 de ani) a venit în cârje în arena din Boston, vineri seară, fiind aplaudat la scenă deschisă. Elvețianul a suferit recent a treia operație la genunchi din ultimele 18 luni.

Roger Federer a venit în cârje la Laver Cup și a fost ovaționat la scenă deschisă

Înaintea meciurilor din prima zi a Laver Cup, competiție care opune echipa formată din jucători europeni unei echipe alcătuite din restul lumii, Roger Federer a mers în vestiarul Europei, pentru a-și încuraja colegii: „Mi s-a făcut pielea de găină când l-am văzut! E o legendă!”, a spus norvegianul Casper Ruud.

Roger Federer a participat la ultimele trei ediții ale Laver Cup, dar în acest an nu a putut juca din cauza accidentării. Echipa Europei e antrenată de legendarul Bjorn Borg, iar cea a Lumii de rivalul suedezului, John McEnroe.

Federer en muletas. Un tiro en el pie duele menos 😢😢😢 pic.twitter.com/hCHS1HRdYT

— José Morón (@jmgmoron) September 24, 2021

Europa conduce Restul Lumii cu 3-1 după prima zi

Astfel, Casper Ruud (Norvegia) a adus primul punct pentru echipa Europei, învingându-l pe Reilly Opelka (SUA) cu 6-3, 7-6(4)! Al doilea duel a fost adjudecat tot de Europa, după ce Matteo Berrrettini (Italia) a trecut de Felix-Auger Aliassime (Canada), scor 6-7(3), 7-5, 10-8, iar Andrey Rublev (Rusia) a făcut 3-0, învingându-l pe Diego Schwartzman (Argentina) cu 4-6, 6-3, 11-9.

Ziua s-a încheiat cu partida de dublu, câștigată de Restul Lumii: John Isner (SUA) și Denis Shapovalov (Canada) au depășit echipa Alexander Zverev/Matteo Berrettini (Germania/Italia), scor 4-6, 7-6(2), 10-1.

A welcome guest.#LaverCup | @rogerfederer pic.twitter.com/cUzgTSRzlZ

— Laver Cup (@LaverCup) September 24, 2021

The post Roger Federer a venit în cârje la Laver Cup și a fost ovaționat la scenă deschisă! Cum s-a desfășurat prima zi a duelului dintre Europa și Restul Lumii | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă