Rodriguez a fost la 5 minute de a se muta la o contracanditată a CFR-ului. Detalii de ultima oră din "culise"

1 lună in urmă 22

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Mijlocașul a fost foarte aproape să facă obiectul unui transfer între CFR Cluj și Sepsi, după ce cele două cluburi au ajuns la un acord pentru un împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare pentru 50.000 de euro.

Rodriguez, aproape transferat de Sepsi

Totuși, Rodriguez nu s-a înțeles cu șefii CFR-ului, care i-au cerut să renunțe la banii pe care îi avea de primit pentru a-l lăsa să plece la Sepsi, iar transferul a picat, în ciuda faptului că formația covăsneană a spera până în ultimul moment.

"Așa e, știți bine. L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el și Luckassen. Era un win-win. Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială.

Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR și a picat. La 23:55 toată lumea era la club și aștepta un semn. N-a venit. Asta e! Îmi pare rău, îl știu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoșani. Ce să facem? Acum e tardiv totul", a spus Șfaițer, pentru GSP.

Jonathan Rodriguez, de patru ani în Liga 1

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Jonathan Rodriguez a ajuns în fotbalul românesc în urmă cu patru ani, în 2017, când a fost adus de FC Botoșani de la Agropecuario. În nordul Moldovei, mijlocașul argentinian a reușit să se impună, devenind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei alături de care a jucat în play-off-ul Ligii 1 în precedentele două sezoane.

  • 126 de meciuri a jucat Jonathan Rodriguez la FC Botoșani, pentru care a marcat 10 goluri și a dat 16 assist-uri
Etichete: liga 1 , sepsi , cornel sfaiter , jonathan rodriguez cfr
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă