Robu, fostul primar al Timișoarei, și-a filmat debutul în industria muzicală. Versurile, inspirate din poezia lui Eminescu VIDEO

2 săptămâni in urmă 24

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 10:52

40 citiri

Robu, fostul primar al Timișoarei, și-a filmat debutul în industria muzicală. Versurile, inspirate din poezia lui Eminescu VIDEO

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a compus o melodie inspirată din poezia lui Mihai Eminescu, ”Dintre sute de catarge”, iar ulterior s-a filmat în timp ce cânta și a urcat videoclipul pe YouTube.

Robu a anunțat pe Facebook că are în plan ”un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu”.

”Liber de responsabilități publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viață decât în anii precedenți, o viață foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost și în anii precedenți.

Această compoziție se cheamă “Dintre sute de catarge”, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o.

În prima zi din an, zi de repaus, inclusiv pt mine, am încropit, pe telefon, un suport video pt piesă, gândit “de uz intern”, adică: la nivelul familiei mele”, a mai scris Nicolae Robu pe Facebook.

Reacțiile oamenilor au fost amestecate. Unii l-au felicitat, susținând că piesa sună bine, pe când alții au fost ironici.

”Aveți atatea talente: instrumentele muzicale, vocea, fotbalul!!! Chiar era păcat să vi le irosiți la primărie!!!”

”O colaborare cu Phoenix cand o sa aveti? Felicitari pentru piesa!”

”Suna chiar bine, felicitari si la mai mare! Asteptam si alte astfel de realizari artistice!

...Daca nu e cu suparare, dpdv strict personal: parca s-ar potrivi o tinuta mai putin oficiala”, sunt câteva dintre comentarii.

Citeste si:

Cu ce se ocupă Nicolae Robu de când nu mai este primar. Se laudă că a compus o melodie pe versuri de Eminescu VIDEO

Nicolae Robu, fost primar al Timişoarei, a anunţat că, ”liber de responsabilitati publice”, a finalizat una dintre compoziţiile sale muzicale. Fostul edil a postat pe Facebook o...

Veste tristă pentru lumea muzicală. Ce se întâmplă în acest an cu gala premiilor Grammy

Gala premiilor Grammy a fost amânată din cauza îngrijorărilor privind evoluţia pandemiei de Covid-19, a confirmat un purtător de cuvânt al Academiei pentru Variety. Nu a fost anunţată...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă