Roberto Mancini se teme de o singură echipă la barajul pentru CM 2022! Răspunsul fără ezitare al selecționerului Italiei

2 săptămâni in urmă 31

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Campioana europeană nu a reușit să se califice direct, după ce a remizat la zero în deplasarea cu Irlanda de Nord, care nu mai avea nicio miză. În schimb, Elveția s-a calificat direct, după 4-0 cu Bulgaria.

Motivul pentru care Italia a ratat calificarea directă la CM 2022

Roberto Mancini, selecționerul Squadrei Azzurra, a mărturisit că echipa devenise puțin prea încrezătoare și din acest motiv a ajuns la baraj.

Totuși, selecționerul este convins că Italia va reuși calificarea la Mondial, asta dacă nu vor apărea accidentări grave printre elevii săi.

Ne credeam deja calificați, dar trebuie să învățăm să acceptăm rezultatele chiar și atunci când sunt negative. Încă avem o șansă bună să ne calificăm. Am pierdut o singură dată în ultimele 40 de meciuri, deci este important să gândim întotdeauna pozitiv. Dacă avem o perioadă proastă, aș prefera să fie acum decât în martie sau la Cupa Mondială.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Știam că va fi dificil atunci când am picat cu Elveția, dar nu mă gândeam că vom ajunge la baraj. Am avut două penalty-uri cu Elveția și ne-am complicat viața.

Echipa este foarte bună. Nu este o întâmplare că am câștigat EURO. Nu este pentru că am fost foarte defensivi la turneul final. Am meritat acel trofeu chiar și împotriva celor mai bune echipe.

Sunt momente când  nu putem da sută la sută, iar acest moment este unul dintre ele. Dacă ajungem în martie fără prea multe accidentări, vom avea ceva de spus împotriva oricărui adversar”, a declarat Roberto Mancini după ce Italia a ratat calificarea directă, citat de Football Italia.

Roberto Mancini se teme de o singură echipă la barajul pentru CM 2022! Răspunsul fără ezitare al selecționerului Squadrei Azzurra

Întrebat cu ce echipă nu și-ar dori să pice la baraj, Roberto Mancini a răspuns fără ezitare: ”Dacă ar trebui să aleg una, aș spune Portugalia”.

Portugalia a avut o misiune dificilă în fața Serbiei, în fața căreia a pierdut cu scorul de 1-2. Cristiano Ronaldo &co au pierdut în fața sârbilor și au ratat calificarea directă la Cupa Mondială. Astfel, Portugalia va trebui să ia parte la barajul de calificare.

Etichete: italia , cupa mondiala , portugalia , cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă