Roberto Mancini, declarația serii după ce Italia a ratat calificarea directă la CM 2022: "Vrem trofeul!"

1 săptămână in urmă 14

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Selecționerul Italiei, Roberto Mancini, le-a promis suporterilor că Italia va reuși să ajungă în Qatar pe ruta barajului. Mai mult decât atât, Mancini vrea ca Italia să câștige Campionatul Mondial: "Avem o echipă grozavă, dar am pierdut prea ușor această calificare directă pe care am avut-o în mână. Vom mai avea două meciuri de disputat, sunt convins că ne vom ridica la cel mai înalt nivel.

Roberto Mancini, declarația serii după ce Italia a ratat calificarea directă la CM 2022: "Vrem trofeul!"

Astăzi am înfruntat o echipă care s-a apărat tot meciul, în martie vom avea jocuri în care adversarii se vor deschide. Îmi prezint scuzele în fața suporterilor. Trebuia să închidem această campanie cu o calificare directă, este păcat că n-am profitat de șansele pe care le-am avut.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă avem o șansă bună de a merge la Cupa Mondială. Trebuie să obținem calificarea în martie și apoi sper să și câștigăm trofeul!", a spus Roberto Mancini, citat de Tuttomercatoweb.

VIDEO Rezumatul meciului Irlanda de Nord - Italia

VIDEO Italia a ratat calificarea directă la CM 2022 după penalty-ul irosit de Jorginho în meciul cu Elveția

Azzurrii au avut calificarea în mână în meciul precedent când Jorginho a ratat un penalty contra Elveției, echipă pe care nu au învins-o în cele două dueluri directe.

Italia va juca barajul de calificare din postura de cap de serie, dar are amintiri neplăcute de la ultima experiență când a fost eliminată de Suedia și a ratat ediția din 2018. De altfel, cele două reprezentative s-ar putea reîntâlni în al doilea meci.  

Tragerea la sorți a playoff-ului de mondiale are loc pe 26 noiembrie, în timp ce meciurile de baraj sunt programate pe 24-25 martie și 28-29 martie.

Apoi, tragerea la sorți a grupelor pentru CM din Qatar se va desfășura pe 1 aprilie.

Etichete: italia , elvetia , roberto mancini , selectioner italia , preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă