Robert Negoiță vrea să se întoarcă în PSD. Soluția pe care a găsit-o pentru a-și păstra mandatul de primar

1 lună in urmă 29

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, este în discuții cu liderii social-democrați pentru a reveni în PSD. El spune că a găsit și o soluție pentru a nu-și pierde mandatul de primar, în condițiile în care a candidat pe listele formațiunii București 2020: fuziunea cu PSD.

Vom vedea, am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general, cu președintele Consiliului Național și cu alți colegi. Putem să gândim un proiect de reformare, de reorganizare, de îmbunătățire, ceva solid”, a spus Negoiță la Digi24.

El a adăugat că deja s-au întâmplat lucruri „benefice” în PSD, referindu-se la plecarea „unor persoane” din partid. Un alt motiv este acela că social-democrații sunt acum în opoziție.

Partidele nu se reformează la guvernare, ci în opoziție. PSD are o șansă să se reformeze, o șansă să-și îmbunătățească abordarea”, a spus Negoiță.

Întrebat când va reveni în PSD, Negoiță a răspuns: „E o chestiune de pași, pentru că eu sunt membru al altui partid și dacă îmi schimb partidul, pierd mandatul”.

Cât despre o fuziune între cele două formațiuni, Negoiță a spus: „E foarte posibilă această variantă. Aceasta a fost discuția, în acest sens”.

El a precizat însă că fuziunea ar urma să aibă loc după Congresul PSD, pentru că aceasta are nevoie de aprobarea congresului.

Editor : Monica Bonea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă