Robert Negoiță schimbă din nou bordurile din sectorul 3. „Cele vechi arată oribil”

1 lună in urmă 2


Primarul Robert Negoiță a anunțat că va schimba bordurile roșii din sectorul 3, puse tot de el începând cu 2014 și până în urmă cu 2-3 ani. Edilul a explicat, pentru Hotnews.ro, că cele vechi s-au degradat.


„Le schimbăm fiindcă a fost o soluție nefericită și pentru că arată oribil. În viață mai și greșim. Iar noi avem acum o soluție mult mai drăguță și mai durabilă și mai prietenoasă cu mediul. Cele vechi arată foarte rău, sunt degradate. Au vreo 7-8 ani cele vechi, totuși. Multe au fost accidentate. Ele au fost reabilitate cât au fost în garanție, apoi le-am lăsat așa”, a declarat Robert Negoiță, primarul sectorului 3, pentru Hotnews.


Cam aceleași explicații oferea edilul și în 2014, când tot el a decis înlocuirea bordurilor vechi cu unele roșii, supraînălțate, de-a lungul marilor bulevarde din sector. Atunci el spunea că bordurile vechi erau degradate, lăsând noroiul din zona cu spațiu verde să se scurgă pe șosea.


Borduri noi în sectorul 3 în locul celor roșii | sursa foto Hotnews Borduri noi în sectorul 3 în locul celor roșii | sursa foto Hotnews

Despre cele noi pe care le pune acum, primarul spune că nu le va schimba în tot sectorul, iar prețurile nu sunt mari, deoarece sunt produse de societatea primăriei, care are o fabrică de pavele.


„Ne costă doar betonul și mâna de lucru. Cumpărăm doar ciment. Astea pe care le punem noi sunt ca rezistență foarte apropiate de granit. Designul a fost făcut de arhitecți. Și bordurile de granit au o problemă.(...). Eu cred că vor rezista cele noi zeci de ani, sunt altă calitate, sunt făcute în laborator, nu turnate la fața locului, le-am testat la îngheț-dezgheț în laborator și în teren. Le-am schimbat toamna trecută pe Fizicienilor. Să mergeți să vedeți cum arată”, a mai transmis Robert Negoiță.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă