Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță singurul centru de vaccinare non-stop din țară: „Ieri un prieten de-al meu tanar si sanataos neimunizat a murit de Covid”

3 săptămâni in urmă 37

Robert Negoiță a anunțat deschiderea unicului centru de vaccinare, cu program non-stop din țară, care va fi inauguat în sectorul 3 al Capitalei.

„Aglomerația va fi minimă minima deoarece este non stop și pot veni și cei din oraș, dar și cei din afara orașului. Serul cu care se vor vaccina este Pfizer. Consider ca este normal ca în perioada asta să creem toate facilitățile, cu cât mai la îndemână si cu program prelungit astfel încât sa beneficize oricine, există persoane care lucrează în ture. Este o facilitate în plus.”, a declarat Negoiță.

„Vorbesc si cu parinții mei care sunt puțin antivacciniști ca sa zic așa și le spun ce le spun tuturor, mă uit în Vest în lumea civilizată unde oamenii s-au vaccinat și există mai puține cazuri grave și mai putine cazuri la ATI și mult mai puține decese este o evidență că vaccinul funcționează și are o parte pozitivă. Unii mă ceartă ca de ce mi-am pus poza cand m-am vaccinat. Exista date științifice clare care demosntrează eficacitatea vaccinului.

Ieri un prieten de-al meu tanar si sanataos nevaccinat a murit de Covid. Noi ca țară ca putem trece prin această pandemie daca avem un procent mare de cetățeni care s-au imuninzat natural sau care sau vaccinat”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă