Robert Lewandowski, încă o bornă impresionantă! Starul lui Bayern l-a egalat pe legendarul Gerd Muller. Cum a sărbătorit golul și mesajul special pentru legenda bavarezilor | VIDEO

1 lună in urmă 20

Robert Lewandowski a atins o nouă bornă impresionantă, după ce l-a egalat pe legendarul Gerd Muller în privința reușitelor într-o singură ediție de campionat.

Polonezul a marcat din penalty cu Freiburg și a ajuns la 40 de goluri în această ediție de Bundesliga, câștigată iar la pas de Bayern.

Atacantul lui Bayern a deschis scorul în meciul de sâmbătă: în minutul 26, Lewandowski a marcat fără probleme dintr-o lovitură de la 11 metri, iar pe sub tricoul de joc a arătat un mesaj special pe care i l-a dedicat lui Gerd Muller.

Lewandowski celebrated matching Gerd Muller's record with a t-shirt tribute to the Bundesliga legend.

CLASS 👏 pic.twitter.com/5QWGvCBZOI

— ESPN FC (@ESPNFC) May 15, 2021

Robert Lewandowski l-a egalat pe Gerd Muller după golul cu Freiburg

Cu 40 de goluri înscrise, Lewandowski a egalat recordul lui Gerd Muller, din sezonul 1971-1972.

Atacantul polonez a atins performanța în 28 de meciuri, în condițiile în care a și fost accidentat o perioadă, în timp ce Gerd Muller a avut nevoie de 34 de partide pentru a ajunge la 40 de reușite.

Only two players have scored 40 goals in a Bundesliga season:

☉ Gerd Muller (1971-72)
☉ Robert Lewandowski (2020-21)

And he's done it in six fewer games too. 🤯 pic.twitter.com/KggAbMdnIE

— Squawka Football (@Squawka) May 15, 2021

Robert Lewandowski are chiar șansa să-l depășească pe Gerd Muller: în ultima etapă, Bayern joacă la Munchen cu Augsburg, unul dintre derby-urile Bavariei.

Cariera lui Lewandowski ar fi putut urma, însă, un drum diferit dacă șefii de la Borussia Dortmund nu ar fi blocat un transfer al său în Premier League, conform afirmațiilor fotbalistului: „După al doilea sezon al meu la Dortmund am avut o discuție cu Sir Alex Ferguson”, le-a spus Lewandowski celor de la France Football.

„El dorea ca eu să vin la Manchester. Am fost foarte interesat. Pot spune chiar că eram pregătit. Dar Dortmund nu a vrut să mă lase să plec. Nu m-am supărat foarte tare pentru că lucrurile mergeau bine pentru mine la Borussia”, a adăugat starul naționalei Poloniei.

După ce a marcat și pe terenul lui Freiburg, Bayern a ajuns la 34 de meciuri consecutive în care înscrie în deplasările din Bundesliga, un veritabil record pentru prima ligă din Germania.

The post Robert Lewandowski, încă o bornă impresionantă! Starul lui Bayern l-a egalat pe legendarul Gerd Muller. Cum a sărbătorit golul și mesajul special pentru legenda bavarezilor | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă