Robert Glință, argint în proba de 100 de metri spate la Europene! David Popovici e în finală la 200 de metri liber

3 săptămâni in urmă 25

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Robert Glință a fost cel mai rapid la jumătatea cursei, însă în a doua parte a fost devansat de rusul Kliment Kolesnikov și a trebuit să se mulțumească cu poziția secundă. Medalia de bronz a fost obținută de Apostolos Christou, din Grecia.

Robert Glință, argint în proba de 100 de metri spate la Europene

Argintul de la 100 de metri spate este a doua medalie câștigată de Robert Glință la această ediție a Campionatelor Europene de înot.

Înotătorul român câștigase bronzul în proba de 50 de metri spate.

În carieră, Robert Glință a mai câștigat la Europene o medalie de aur, chiar în acest an, la 100 de metri spate în bazin olimpic, și două medalii de bronz, în 2017 la Copenhaga și în 2019 la Glasgow, de fiecare dată în proba de 100 de metri spate, în bazin scurt.

David Popovici e în finală la 200 de metri liber

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber, după ce a înregistrat cel mai bun timp din semifinale, 1 minut, 43 de secunde și opt sutimi, un record național, potrivit anunțului făcut pe Facebook de Clubul Sportiv Dinamo.

David Popovici va înota pentru medalie la Kazan sâmbătă după amiază.

Etichete: robert glinta , david popovici , campionatele europene de înot
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă