Rivalii din play-off, sfaturi pentru FCSB. „Pe Moruțan să nu-l dea nici cu 20.000.000 de euro!” Mutarea care îl poate costa titlul pe Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 14

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, a dat o serie de sfaturi FCSB-ului, echipă pe care moldovenii o întâlnesc azi, ora 20.30, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Oficialul echipei antrenate de Marius Croitoru crede că FCSB a greșit în momentul în care l-a vândut pe Dennis Man la Parma, toate acestea deoarece șansele grupării roș-albastre la titlu s-au diminuat.

Mai mult, patronul lui FC Botoșani îl sfătuiește pe Gigi Becali să nu îl vândă pe Olimpiu Moruțan, nici dacă pe numele fotbalistului de la FCSB ar veni o ofertă în valoare de 20 de milioane de euro.

Valeriu Iftime, critici pentru Gigi Becali că l-a vândut pe Dennis Man

„Plecarea lui Dennis Man, golgheterului, care avea rol de locomotivă uneori, cred că a creat un impas la FCSB. Coman nu mai este în formă, este accidentat. Deci doi mari jucători pentru campionatul nostru nu mai sunt în echipă, asta cântărește mult. Moruțan, Olaru și Tănase sunt cei 3 jucători de bază, dar dacă îi blochezi pe ei, așa cum o poate face CFR… CFR are mai multă stabilitate, mai multă rezistență, pe termen lung mă tem că lucrurile (în clasament) se pot schimba”, a spus Valeriu Iftime pentru PRO X.

Sfaturi pentru Gigi Becali

„Cred că Moruțan trebuie să mai rămână la FCSB, cred că nu ar trebui să îl dea nici cu 20 de milioane. FCSB nu este o Academie care formează fotbaliști și îi vinde. Dacă FCSB vrea să obțină campionate, trebuie să își țină valorile. Cred că a fost o scăpare managerială și faptul că l-au dat pe Dennis Man, chiar dacă au fost bani mulți, nu cred că banii ăia îl descurcă pe domnul Becali. 

Cu el putea lua campionatul, ar fi putut avea o ofertă la fel de mare sau chiar mai mare dacă FCSB ar fi câștigat campionatul. Dacă FCSB are puterea și norocul de a câștiga campionatul, la fiecare jucător din lot se mai adună câte un milion la valoare”, a declarat Valeriu Iftime.

The post Rivalii din play-off, sfaturi pentru FCSB. „Pe Moruțan să nu-l dea nici cu 20.000.000 de euro!” Mutarea care îl poate costa titlul pe Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă