Risto Radunovic, după primul meci în tricoul lui FCSB: „Am mare încredere în echipa mea!”. Pasă de gol împotriva Astrei

1 lună in urmă 33

Risto Radunovic, fundașul stânga în vârstă de 28 de ani al lui FCSB, a debutat în tricoul roș-albaștrilor chiar împotriva fostei echipe, Astra Giurgiu, cu o pasă de gol în victoria cu scorul de 3-0.

FCSB și Astra Giurgiu s-au întâlnit în etapa cu numărul 16 din Liga 1, pe Arena Națională, iar roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-0, datorită golurilor înscrise de către Dennis Man ’77 și Florin Tănase ’81, ’89.

În minutul 77, Risto Radunovic a centrat perfect de pe partea stângă pentru Dennis Man, care a trimis cu capul direct în poarta Astrei și a deschis scorul pe Arena Națională.

Risto Radunovic, după primul meci în tricoul lui FCSB

La finalul partidei, fotbalistul a dat dovadă de modestie și a arătat că se gândește mai mult la reușitele echipei decât la cele individuale.

„E foarte important că am câștigat meciul, primul meci contra Astrei. Eu sunt profesionist și vreau să îmi fac treaba cât mai bine.

(n.r. întrebat despre pasa de gol) Vreau să privesc ca o echipă, să jucăm bine. Avem programul încărcat. Trebuie să fim pregătiți să câștigăm fiecare meci.

E o organizare foarte bună (n.r. la FCSB), avem toate condițiile pe care ni le dorim și trebuie să avem plăcerea de a jucat.

Și eu sunt surprins, m-au primit foarte bine. Mă simt foarte bine, m-am acomodat foarte bine în echipă.

Luăm meci cu meci, o să fie foarte greu. Avem o echipă tânără care are foame de trofee și rezultate și am mare încredere în echipa mea”, a spus Risto Radunovic, la flash-interviurile de după meci.

Eugen Neagoe, dezamăgit după eșecul cu FCSB: „Puteam să jucăm două zile și nu marcau!”. Cum a pierdut Astra meciul Dennis Man și Florin Tănase, de neoprit și în 2021! Cei doi golgheteri ai FCSB îngenunchează Astra în zece minute! Radunovic, decisiv cu fosta echipă | FOTO & VIDEO

The post Risto Radunovic, după primul meci în tricoul lui FCSB: „Am mare încredere în echipa mea!”. Pasă de gol împotriva Astrei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă