Ristei, jurat X Factor: ”Pentru că doar noi am fost ON, au venit italieni, englezi, francezi. Să vedeți ce mi-a picat mie..."

2 months ago 6

Autor: Cătălin Oprişan
Joi, 17 Septembrie 2020, 17:43 Actualizat Joi, 17 Septembrie 2020, 18:05

Florin Ristei, juratul X Factor, e bucuros că sezonul acesta e unul... internațional. ”Pentru că doar în România s-a ținut concursul, au venit la noi soliști din toată Europa: italieni, francezi, englezi: Să vedeți ce mi-a căzut mie, un senzațional grup de...” Totul vineri seară, de la 20.30, doar la Antena 1. De neoprit!

"A fost un an foarte bun pentru mine și mi s-a făcut pielea de găină, doar reauzind în casă, fără să văd imaginile. Știam pe de rost ce a zis Dani acum șapte ani. Tot timpul când îl aud pe el, chiar și acum, în contextul <<Neatza>>, unde merg zilnic, când aud pronunțând <<Florin Ristei>> îmi aduc aminte de seara aceea când m-a pronunțat câștigător", își aduce aminte câștigătorul X Factor.

Între timp, Ristei a devenit din câștigător...jurat.

”Uite că planetele s-au aliniat și, într-un an greu, chiar dureros pentru artiști, pentru mine a fost cu noroc pe la mijlocul verii. Sunt singurul de la masa juriului care știe ce înseamnă să fii și de partea cealaltă și să tremuri de emoții", spune artistul referindu-se la 2020 în general și la noul sezon de X Factor România, ce se vede în fiecare vineri, de la 20.30, doar la Antena 1.

"Voi fi corect! Nu am <<hate>> neargumentat, adică dacă nu-mi place ceva, o zic, nu mă feresc , dar o zic cu un argument ca să o înțeleagă concurentul de ce îi dau un <<Nu>>"

Read Entire Article
Powered By Seo Tools