Riscă FCSB să piardă la ”masa verde” meciul cu Farul?! Anunțul lui Gică Popescu: ”Avem jucători infectați”

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Partida ar fi trebuit să se dispute în urmă cu o săptămână, însă a fost reprogramată după cererea făcută de FCSB, care nu a avut la momentul programării inițiale a partidei 13 jucători valizi la dispoziție, din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor.

Riscă FCSB să piardă la ”masa verde” meciul cu Farul?!

La finalul partidei de la Botoșani, unde Farul a obținut prima victorie în deplasare din această stagiune, Gică Popescu, președintele clubului constănțean, a transmis că speră ca jocul cu FCSB să se dispute la data reprogramării, însă în lotul lui Gică Hagi au apărut două infectări cu COVID-19, dar și o accidentare.

Urmează două meciuri foarte grele, cu FCSB și Craiova, două dintre echipele fruntașe ale clasamentului. Anul acesta am jucat foarte bine acasă. Nu am pierdut puncte. Eu sper să continuăm tradiția și să câștigăm cele două jocuri.

L-am pierdut pe Mladen, avem doi jucători infectați, eu sper ca până la ora meciului să fim în regulă din punct de vedere al efectivului, astfel încât să putem juca cu FCSB”, a declarat Gică Popescu.

  • Alin Dobrosavlevici și Radu Boboc sunt jucătorii de la Farul infectați cu COVID-19

Dacă numărul indisponibililor de la Farul se va mări în următoarele zile și echipa nu va avea la dispoziție 13 jucători, echipa lui Gică Hagi va câștiga meciul cu FCSB la ”masa verde”.

Regulamentele transmit că echipa din cauza căreia se amână meciul va fi penalizată cu înfrângere, indiferent din ce motiv jocul nu se dispută la reprogramare.

FCSB, eliminată din Cupa României la ”masa verde”

FCSB a pierdut în această săptămână la ”masa verde” meciul cu FC Voluntari, din optimile Cupei României.

”Roș-albaștrii” nu s-au putut prezenta din cauza problemelor de efectiv și, cum regulamentele nu permit reprogramarea unui joc din Cupa României, au fost eliminați.

Etichete: gica popescu , farul - fcsb , covid-19 farul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă